ASR Sanitair is gespecialiseerd in badkamers & badkamerrenovatie in de regio Niel - Schelle - Hemiksem - Boom - Hoboken - Antwerpen

 

 
 
 

ASR Sanitair

 

ASR Sanitair: uw vakman voor badkamers in Schelle!

Gespecialiseerd in badkamers
Is uw badkamer aan renovatie toe? Of bent u aan het bouwen en zoekt u een expert voor de installatie van uw nieuwe badkamer? Wat uw wensen ook zijn, bij ASR Sanitair in Schelle, regio Niel, zit u goed voor alle werkzaamheden in uw badkamer of gastentoilet. Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties van begin tot einde. Zo zijn wij ervaren in badkamerrenovatie.

 

Eigen beheer
ASR Sanitair voert alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Door niet met onderaannemers te werken, verliezen we de kwaliteit van de werkzaamheden geen moment uit het oog. Zo krijgt u een degelijke badkamer met een perfecte afwerking. Een badkamer van ASR Sanitair? Daar profiteert u levenslang van.

 

Uitmuntende service
Naast prachtige badkamers, bieden we al onze klanten ook een onberispelijke service aan. Binnen elke afdeling staat een expert tot uw dienst, en die bezorgt u altijd een correct antwoord. Bij wie klopt u aan met welke vraag?

-       facturen, boekhouding en administratie: Annemie

-       offertes en reparaties: Guido

-       de follow-up van uw project: Hans

 

Badkamers plaatsen of een badkamerrenovatie? ASR Sanitair is uw expert in Antwerpen. Onze tevreden klanten in Boom, Niel, Hemiksem, Hoboken en Schelle bewijzen het! Aarzel niet, vraag ook uw vrijblijvende offerte.